Boek samen met je hond(en) je droomvakantie!

Wij organiseren regelmatig gezellige Rasweekenden 
met gezamenlijke wandelingen en leuke workshops.

Wil jij graag aan een Rasweekend meedoen bij ons met type hond dat jij hebt?


Bekijk hieronder de agenda van alle geplande weekenden.

Speciaal voor alle rasweekenden hebben alle chalets een hele hoge korting op de huurprijs. De huur van elk chalet (ongeacht welke) is dan 225 euro huur. Dus kies het voor jou mooiste chalet uit en doe gezellig mee! Wees er wel snel bij.....deze rasweekenden zijn razend populair en worden heel vroegtijdig al geboekt. (natuurlijk mag de rest van je roedel ook mee hoor...ook al zijn dat andere soort honden, als er maar minimaal 1 hond het soort hond is waarvoor het weekend wordt georganiseerd, of een kruising met dat desbetreffende soort hond)

 

Let op: Onderstaande kortingscodes vul je pas in vlak voordat je over gaat tot betalen. Na het invoeren van de kortingscode wordt het huurtarief pas aangepast.

(wanneer je echt met een besloten groep, je eigen fb hondengroep etc wilt komen, kijk daarvoor even bij de FB groep weekenden hier)

Onder de agenda staat wat je van een rasweekend kunt verwachten zodat je goed voorbereid bent wanneer je gezellig bij ons komt met je hond(en). Lees dat dus zeker even goed door.

 

         RASWEEKENDEN 2020 en 2021

 • 2-5 oktober 2020 Weimaraner & Oosters weekend
  Kortingscode: weimaraanoosters20
   

 • 9-12 oktober 2020 Basset weekend
  Kortingscode: basset20 
   

 • 16-19 oktober 2020 Beagle weekend
  Kortingscode: beagle20

 • 23-26 oktober 2020 Terriërs weekend
  Kortingscode:terrier20

 • 30 oktober-2 november 2020 Gezelschapshonden weekend
  Kortingscode: gezelschap20 

 • 6-9 november 2020 Border Collie & Down Under weekend
  Kortingscode: borderdown20 

 • 13-16 november 2020 Franse Bullen weekend
  Kortingscode: fransebull20 


 • 20-23 november 2020 Herder weekend
  Kortingscode: herder20 

 • 27-30 november 2020 Waterhonden & Poedel weekend
  Kortingscode: waterpoedel20 


 • 4-7 december 2020 Schnauzer en Bouvier weekend
  Kortingscode: bouvschnau20


 • 11-14 december 2020 Grote honden weekend: leonberger/newfoundlander/sint-bernard, landseer
  Kortingscode: grotehonden20 

  Rasweekenden 2021
  bekijk hier de agenda

 

IS ER EEN RASWEEKEND WAAR JE GRAAG BIJ BENT, KLIK HIER OM JE CHALET UIT TE ZOEKEN, VERGEET DE KORTINGSCODE NIET  

Wel belangrijk:

Als je meedoet met een rasweekend dan verwachten wij dat je met alle twee de wandelingen gezellig mee wandelt (dit is namelijk een groot onderdeel van het rasweekend en zorgt juist voor een leuke interactie met de rest van de groep).

Daarnaast worden er een aantal workshops georganiseerd. Deelname aan minimaal 1 van de workshops is verplicht. (er zijn workshops voor baas en hond samen in de hondenschool en creatieve workshops voor baas alleen,  jij kiest zelf aan welke je mee wilt doen, je kunt ook meerdere doen natuurlijk)

Een creatieve workshop bedraagt 25 euro, een workshop voor hond en baas samen bedraagt ook 25 euro. Elke 2de hond in 1 roedel kan voor 50% van de prijs meedoen met die workshop (dus voor 12,50 euro)

Mocht je niet aan beide wandelingen meedoen of geef je voor geen enkele workshop op, dan wordt alsnog het normale weekendtarief in rekening gebracht.

Hoe gaat zo'n Rasweekend?

Op vrijdagmiddag komt iedereen aan. Je hebt een aantal uren om even te acclimatiseren, dat is zeker voor je hond erg prettig en ook noodzakelijk (ga dus niet direct boodschappen doen zodat je hond alleen blijft). 

Op zaterdagmorgen en zondagmorgen zijn er leuke gezamenlijke wandelingen en op beide middagen zijn er workshops. Zowel voor hond en baas in een prachtige grote binnenlocatie en met mooi weer kan het buiten. 
Plus een workshop voor alle baasje alleen (snuffelmat maken, leuke hondenspeeltjes of een riem of halsband). Wanneer je je opgeeft voor een rasweekend krijg je een paar weken van tevoren een email van ons met de workshops die worden aangeboden (afgestemd op het hondenras). Iedereen kan zich dan dus opgeven voor de workshops van zijn/haar keuze.

Als iedereen dat leuk vindt, gaan we op zaterdagavond met z'n allen ergens eten. Dat is verder aan de groep, maar wij geven natuurlijk de leukste adressen aan jullie door.

We sluiten het weekend weer af op maandag 10 uur, dan kun je de sleutel inleveren en weer huiswaarts gaan.

Wat hebben we op de agenda staan? Je kunt je voor al deze weekenden nog opgeven. Reserveer een chalet en vul op het eind bij de betaling de kortingscode in.

Let op! Als je je opgeeft voor een rasweekend moet je uiteraard in het bezit zijn van minstens 1 hond van het ras waar het weekend voor georganiseerd wordt (of kruising daarvan) plus we verwachten dat je uiteraard gezellig mee doet. (interactief weekend dus, zie hierboven bij kopje "belangrijk"). Heb je een roedel met 1 hond van het rasweekend en verder andere honden, dan mag natuurlijk de rest van je roedel ook meedoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze grootste voordelen

 • Alle chalets hebben een omheinde tuin (de meeste omheiningen zijn zelfs 1.80m hoog)
 • Maximaal 4 honden mogen gratis mee!
 • Bos op loopafstand en diverse bossen in de buurt
 • 2 hondenstranden op minder dan 10 minuten rijden
 • Alle hondenrassen zijn bij ons van harte welkom!

Betaal veilig met:

Volg onze nieuwsblaf!