Wij organiseren regelmatig gezellige Rasweekenden
met gezamenlijke wandelingen en leuke workshops.

Wil jij graag aan een Rasweekend meedoen bij ons met het ras dat jij hebt of samen met de vereniging waarmee je traint of op FB bent aangesloten....laat het ons dan vooral weten. Wij vinden zulke weekenden enorm gezellig en leuk om te organiseren.

Wel belangrijk:

Als je meedoet met een rasweekend dan verwachten wij dat je met alle twee de wandelingen gezellig mee wandelt (dit is namelijk een groot onderdeel van het rasweekend en zorgt juist voor een leuke interactie met de rest van de groep).

Daarnaast worden er een aantal workshops gedurende de zaterdag en zondag georganiseerd. Deelname aan minimaal 1 van de workshops is verplicht. (er zijn workshops voor baas en hond samen in de hondenschool en creatieve workshops voor baas alleen,  jij kiest zelf aan welke je mee wilt doen, je kunt ook meerdere doen natuurlijk)

Een creatieve workshop bedraagt 25 euro (inclusief hapjes/drankjes en materiaal), een workshop voor hond en baas samen bedraagt 24 euro. Elke 2de hond in 1 roedel kan voor 50% van de prijs meedoen, evenals dat je 50% korting krijgt als je met dezelfde hond een tweede workshop doet. Mocht je niet aan beide wandelingen meedoen of geef je voor geen enkele workshop op, dan wordt alsnog het normale weekendtarief in rekening gebracht.

Hoe gaat zo'n Rasweekend?

Op vrijdagmiddag komt iedereen aan. Je hebt een aantal uren om even te acclimatiseren, dat is zeker voor je hond erg prettig en ook noodzakelijk (ga dus niet direct boodschappen doen zodat je hond alleen blijft). Om 20 uur komen we bij elkaar om kennis met iedereen te maken. (American style, dus neem zelf wat lekkers mee)

Op zaterdagmorgen en zondagmorgen zijn er leuke gezamenlijke wandelingen en op beide middagen zijn er workshops. Zowel voor hond en baas in een prachtige grote binnenlocatie en met heel mooi weer kan het buiten.
Plus een workshop voor alle baasje alleen (snuffelmat maken, riem, halsband/speeltje maken).

Als iedereen dat leuk vindt, gaan we op zaterdagavond met z'n allen ergens eten.

We sluiten het weekend weer af op maandag 10 uur, dan kun je de sleutel inleveren en weer huiswaarts gaan.

Wat hebben we op de agenda staan? Je kunt je voor al deze weekenden nog opgeven. Reserveer een chalet en vul op het eind bij de betaling de kortingscode in.

Let op! Als je je opgeeft voor een rasweekend moet je uiteraard in het bezit zijn van minstens 1 hond van het ras waar het weekend voor georganiseerd wordt (of kruising daarvan) plus we verwachten dat je uiteraard gezellig mee doet. (interactief weekend dus, zie hierboven bij kopje "belangrijk"). Heb je een roedel met 1 hond van het rasweekend en verder andere honden, dan mag natuurlijk de rest van je roedel ook meedoen.

      RASWEEKENDEN 2018 

 • 12-15 oktober 2018 Basset hond weekend

  Doe mee met je Basset hond en heb een super gezellig weekend. Op zondag een interessant Basset hond workshop! Alle chalets hebben dit weekend dezelfde huurprijs, namelijk 200 euro. Reserveer en vul de kortingscode in bij betalen: basset18 (let op!!! kleine letters, geen spatie)

 • 02-05 november 2018 Bordercollie weekend

  Heb jij een of meerdere Bordercollies? Doe gezellig mee en reserveer met kortingscode: bordercollie18. De huur voor elk chalet is in dit weekend een speciale prijs, namelijk 200 euro

 • 09-12 november 2018 Kooiker weekend

  Heb jij een of meerdere Kooikers? Doe gezellig mee en reserveer met kortingscode: kooiker18 (kleine letters, geen spaties). Alle chalets hebben dit weekend dezelfde huurprijs, namelijk 200 euro.

 • 16-19 november 2018 Husky weekend

  Heb jij een Husky of een andere sledehond? Doe gezellig mee met dit weekend. Natuurlijk hebben alle chalets weer 1 vaste huurprijs, namelijk 200 euro. Kies zelf het chalet uit dat je mooi vindt en reserveer via de website. Let op: vergeet niet de kortingscode bij het betalen in te vullen: husky18 (geen spatie en kleine letters)

 • 23-26 november 2018 Weimaraner weekend

  Heb jij een of meerdere Weimaraners? Reserveer je chalet en doe mee met dit gezellige weekend.
  Alle chalets hebben dit weekend dezelfde huurprijs, namelijk 200 euro (ipv de normale prijs)
  De kortingscode die je aan het eind van je reservering moet invullen is: weimaraner18 (kleine letters, geen spaties)

 • 30 november-03 december 2018 Beagle weekend

  Heb jij een leuke Beagle? Zin in een gezellig weekend met heel veel Beagles? Doe dan met ons mee!
  Speciaal voor dit weekend hebben alle chalets dezelfde huurprijs, (200 euro) dus zoek het mooiste chalet uit.
  Vergeet niet de kortingscode aan het eind van je reservering in te vullen: beagle18 (kleine letters, geen spatie)

 • 07-10 december 2018 Franse bullen weekend

  Heb jij zo'n leuke FRANSE BULL? Zin om mee te doen aan een gezellig en leerzaam weekend bij ons met nog veeeeel meer franse bullen? Alle chalets hebben speciaal voor dit rasweekend een zelfde huurprijs, namelijk 200 euro. Dus kijk op onze website wat er nog vrij is en zoek zelf een chalet uit en reserveer het. Let op! Vergeet niet bij het betalen de kortingscode in te vullen: fransebull18 (kleine letters en geen spatie)

 • 14-17 december 2018 Hollandse smoushonden weekend

  Op, kan ik wel zeggen, massaal verzoek....een super leuk Smoushonden weekend. Heb jij een Smoushond? Dan moet je hier zeker bij zijn natuurlijk, dus grijp je kans.
  Zoals bij elk rasweekend hebben alle chalets dezelfde prijs en een hoge korting. De huurprijs is dan 200 euro.
  Zoek zelf een leuk chalet uit voor jou en je hond(en) en vergeet niet bij het betalen de kortingscode in te vullen: smoushond18 (kleine letters en geen spatie)

  RASWEEKENDEN 2019

 • 11-14 januari 2019 Teckel weekend

  Heb jij een of meerdere teckels?.....doe gezellig met ons mee! (ook kruisingen met teckels zijn welkom) Alle chalets hebben speciaal voor dit extra lange weekend dezelfde huurprijs, namelijk 200 euro. Reserveer en vul voor je betaling de kortingscode in: teckel19 (let op! kleine letters, geen spatie) 

 • 18-21 januari 2019 Ridgeback weekend

  Heb jij zo'n leuke RIDGEBACK? (of kruising ridgeback) Zin om mee te doen aan een gezellig en leerzaam weekend bij ons met nog veeeeel meer RIDGEBACKS? Alle chalets hebben speciaal voor dit rasweekend een zelfde huurprijs, namelijk 200 euro. Dus kijk op onze website wat er nog vrij is en zoek zelf een chalet uit en reserveer het. Let op! Vergeet niet bij het betalen de kortingscode in te vullen: ridgebackweekend19 (kleine letters en geen spatie)

 • 25-28 januari 2019 Sennen weekend

  Heb jij een leuke Sennen hond? (of kruising Sennenhond) Zin in een gezellig weekend met heel veel andere Sennen honden? Doe dan met ons mee!
  Speciaal voor dit weekend hebben alle chalets dezelfde huurprijs, (200 euro) dus zoek het mooiste chalet uit.
  Vergeet niet de kortingscode aan het eind van je reservering in te vullen: sennen19 (kleine letters, geen spatie)

 • 01-04 februari 2019 Doggen weekend

  Heb jij een of meerdere Doggen? (of kruising dog natuurlijk) Reserveer je chalet en doe mee met dit gezellige weekend.
  Alle chalets hebben dit weekend dezelfde huurprijs, namelijk 200 euro (ipv de normale prijs)
  De kortingscode die je aan het eind van je reservering moet invullen is: doggen19 (kleine letters, geen spaties)

 • 08-11 februari 2019 Labradoodle weekend

  Heb jij zo'n leuke Doodle? (Labradoodle/Goldendoodle/kruising doodle) Doe gezellig mee en reserveer je chalet. Alle chalets hebben dit weekend dezelfde huurprijs, namelijk 200 euro (i.p.v. de normale huurprijs).
  De kortingscode die je aan het eind van je reservering moet invullen is: doodle19 (kleine letters, geen spaties)

 • 15-18 februari 2019 Kruisingen/mixjes/herkomst onbekend weekend

  Heb jij een of meerdere Kruisingen? Bedoeld wordt: alle mixjes en honden waarvan de herkomst onbekend is of geen idee welke rassen erdoor zitten/asbakjes.
  Reserveer je chalet en doe mee met dit gezellige weekend.
  Alle chalets hebben dit weekend dezelfde huurprijs, namelijk 200 euro (ipv de normale prijs)
  De kortingscode die je aan het eind van je reservering moet invullen is: kruisingen19 (kleine letters, geen spaties)

 • 01-08 maart (of 01-04 maart) 2019 Engelse bulldog week of weekend

  Heb jij een of meerdere Engelse Bulldogs? (of kruising natuurlijk) Reserveer je chalet en doe mee met deze gezellige week of weekend. Je kunt zelf kiezen voor welke periode (weekend of week) je kiest.
  Alle chalets hebben deze week dezelfde huurprijs, namelijk 320 euro (ipv de normale prijs). De huurprijs voor een weekend is 220 euro i.p.v. de normale prijs.
  De kortingscode die je aan het eind van je reservering moet invullen is: engelsebulldogweek19 (kleine letters, geen spaties) of engelsebulldogweekend19 (kleine letters, geen spaties)

 • 15-18 maart 2019 Podenco, Greyhound, Whippet weekend

  Heb jij zo'n leuke hond? (of kruising daarvan natuurlijk) Zin in een gezellig weekend met heel veel andere soortgelijke honden? Doe dan met ons mee!
  Speciaal voor dit weekend hebben alle chalets dezelfde huurprijs, (220 euro) dus zoek het mooiste chalet uit.
  Vergeet niet de kortingscode aan het eind van je reservering in te vullen: podenco19 (kleine letters, geen spatie)

 • 22-25 maart 2019 alle soorten Retrievers weekend

  Heb je een of meerdere Retrievers....kom gezellig deze kant op. Alle chalets hebben speciaal voor dit weekend dezelfde huur, namelijk 220 euro. Gebruik bij het betalen de kortingscode "retriever19" (kleine letters, geen spaties) 

 • 29 maart-1 april 2019 (mini) Bullterrier weekend

  Heb jij zo'n leuke clown? (of kruising daarvan natuurlijk) Zin in een gezellig weekend met heel veel andere soortgelijke honden? Doe dan met ons mee!
  Speciaal voor dit weekend hebben alle chalets dezelfde huurprijs, (220 euro) dus zoek het mooiste chalet uit.
  Vergeet niet de kortingscode aan het eind van je reservering in te vullen: bullterrier19 (kleine letters, geen spatie)

 • 04-07 oktober 2019 Herder weekend

  Heb jij een leuke herder (of meerdere) en zin in een super gezellig interactief weekend? Aarzel niet dan niet en doe je hond(en) en jezelf een plezier en doe mee.
  Alle chalets hebben speciaal voor dit weekend dezelfde huurprijs (dus hoge korting) van 225 euro (let op uitsluitend ons 8 persoons chalet Strandleeuwerik heeft een ander tarief namelijk 325 euro)
  Gebruik bij het reserveren de kortingscode: herder19 (kleine letters en aan elkaar)
  Strandleeuwerik heeft code: herder19strandleeuwerik

 • 11-14 oktober 2019 Basset weekend

  Heb jij zo'n leuke hond? (of kruising daarvan natuurlijk) Zin in een gezellig weekend met heel veel andere soortgelijke honden? Doe dan met ons mee! Speciaal voor dit weekend hebben alle chalets dezelfde huurprijs, (225 euro) dus zoek het mooiste chalet uit.Vergeet niet de kortingscode aan het eind van je reservering in te vullen: doodle19 (kleine letters, geen spatie) 
  (let op uitsluitend ons 8 persoons chalet Strandleeuwerik heeft een ander tarief namelijk 325 euro) 
  Gebruik bij het reserveren de kortingscode: basset19strandleeuwerik

   

 • 01-04 november 2019 Border Collie weekend

  Heb jij zo'n leukerd of een kruising? Doe mee en heb een heel gezellig weekend voor jezelf en je hond(en).
  Voor dit weekend hebben alle chalets dezelfde huurprijs, namelijk 225 euro. Zoek dus het chalet op wat jij het mooiste vindt en dan ben jij verzekerd van een plekje. Vergeet niet de kortingscode aan het einde van je reservering in te vullen: bordercollie19 (kleine letters, geen spatie)
  LET OP! Uitsluitend ons 8 persoons chalet Strandleeuwerik heeft een ander tarief, namelijk een huur van 325 euro. Gebruik voor dit chalet de kortingscode: bordercollie19strandleeuwerik

 

IS ER EEN RASWEEKEND WAAR JE GRAAG BIJ BENT, KLIK HIER OM JE CHALET UIT TE ZOEKEN, VERGEET DE KORTINGSCODE NIET

 

Boek samen met je hond(en) je droomvakantie!

Onze grootste voordelen

 • Alle chalets hebben een omheinde tuin (een groot aantal omheiningen zijn zelfs 1.80m hoog)
 • Maximaal 4 honden mogen gratis mee!
 • Bos op loopafstand en diverse bossen in de buurt
 • 2 hondenstranden op minder dan 10 minuten rijden
 • Alle hondenrassen zijn bij ons van harte welkom!

Betaal veilig met:

Volg onze nieuwsblaf!