Boek samen met je hond(en) je droomvakantie!

Ken jij onze gezellige Rasweekenden al?

(en ja....ook voor niet-rashonden worden weekenden ingepland, zie agenda)


Bekijk hieronder de agenda van alle geplande weekenden van 2022 & 2023.

 


Speciaal voor de rasweekenden hebben alle chalets een hele hoge korting op de huurprijs.
De huur van elk chalet (ongeacht welke) is dan 325 euro huur. (uiteraard komen schoonmaak, boekingskosten en linnen er nog bij) 

Wees er wel snel bij.....deze rasweekenden zijn razend populair en worden heel vroegtijdig al geboekt. (natuurlijk mag de rest van je roedel ook mee hoor...ook al zijn dat andere soort honden, als er maar minimaal 1 hond het soort hond is waarvoor het weekend wordt georganiseerd, of een kruising met dat desbetreffende soort hond)

 

Let op: de kortingscode van het rasweekend van je voorkeur vul je pas in vlak voordat je over gaat tot betalen.
Na het invoeren van de kortingscode wordt het huurtarief pas aangepast.

 

Onder de agenda staat wat je van een rasweekend kunt verwachten zodat je goed voorbereid bent wanneer je gezellig bij ons komt met je hond(en). Lees dat dus zeker even goed door.

 

         
      
Rasweekenden 2022/2023

bekijk hier de agenda

 

IS ER EEN RASWEEKEND WAAR JE GRAAG BIJ BENT, KLIK HIER OM JE CHALET UIT TE ZOEKEN, VERGEET DE KORTINGSCODE NIET  

Wel belangrijk:

Als je meedoet met een rasweekend dan verwachten wij dat je op zaterdag en zondag met 1 of meerdere andere deelnemers van dat weekend samen wandelt  (dit is namelijk een groot onderdeel van het rasweekend en zorgt juist voor een leuke interactie met de rest van de groep).

Daarnaast worden er een aantal workshops georganiseerd. Deelname aan minimaal 1 van de workshops is verplicht. (er zijn workshops voor baas en hond samen en creatieve workshops voor baas alleen,  jij kiest zelf aan welke je mee wilt doen, je kunt ook meerdere doen natuurlijk). Zolang er nog bepaalde maatregelen gelden mbt Covid19 zullen we onze workshops aanpassen zodat we veilige workshops kunnen bieden.

Een creatieve workshop bedraagt 25 euro, een workshop voor hond en baas samen bedraagt ook 25 euro. Elke 2de hond in 1 roedel kan voor 50% van de prijs meedoen met die workshop (dus voor 12,50 euro)

Mocht je niet aan de wandelingen meedoen of geef je voor geen enkele workshop op, dan wordt alsnog het normale weekendtarief in rekening gebracht.

Hoe gaat zo'n Rasweekend?

Een paar dagen voor het weekend begint maken we een What's app groep aan voor alle deelnemers. Zo kan iedereen zichzelf en honden voorstellen en kan iedereen elkaar dus al leren kennen.

Op vrijdagmiddag komt iedereen aan.
Je honden komen in een vreemde omgeving, dus laat ze goed acclimatiseren. (ga wandelen naast het park, geef je honden wat rust of maak onderling al kennis met andere deelnemers en hun honden op een plek in het bos)

Op zaterdagmorgen en zondagmorgen wordt er altijd samen of in kleine groepjes gewandeld. Wij geven 3 mooie suggesties waar je kunt wandelen en in de what's app groep spreekt iedereen met elkaar af wie welke wandeling doet. Er worden ook een paar workshops georganiseerd, daarvoor krijgt iedereen ruim van tevoren via e-mail een uitnodiging.

Vaak spreken deelnemers in de actieve What's app groep onderling af om samen te eten of te borrelen maar dat is uiteraard geen verplichting. Maak het zo gezellig/interactief als je zelf wilt.

We sluiten het weekend weer af op maandag 10 uur, dan kun je de sleutel inleveren en weer huiswaarts gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze grootste voordelen

  • Alle chalets hebben een omheinde tuin (de meeste omheiningen zijn zelfs 1.80m hoog)
  • Maximaal 4 honden mogen gratis mee!
  • Bos op loopafstand en diverse bossen in de buurt
  • 2 hondenstranden op minder dan 10 minuten rijden
  • Alle hondenrassen zijn bij ons van harte welkom!

Betaal veilig met:

Volg onze nieuwsblaf!