Boek samen met je hond(en) je droomvakantie!

Parkreglement

Wij heten je van harte welkom op het vakantiepark. We willen heel graag je verblijf naar wens maken. Hiervoor vragen we ook je medewerking. Uiteraard kan een park niet zonder regels, deze zorgen voor de veiligheid van jou en je gasten.

Dit park is een privépark. Er wonen ook diverse mensen permanent. In overleg met de VVE van het park hebben we ervoor gekozen om op dit park een aantal chalet te verhuren aan mensen met honden. Iedereen die bij ons op vakantie komt, komt samen met zijn honden.

Wij hebben zelf natuurlijk ook honden en weten hoe lastig het soms is om een geschikt vakantiehuis te vinden waar de honden ook welkom zijn en daar de tuin goed omheind is. Omdat wij hier zelf tegenaan liepen is dit ook de insteek geweest om ons exclusief te richten op hondenbezitters.

Inenten/zindelijkheid/hondenpaspoort

Elke hond dient volledig ingeent en zindelijk te zijn. Uitsluitend honden vanaf de leeftijd van 12 weken zijn bij ons van harte welkom. Het meebrengen van een paspoort van je hond is verplicht.

Blaffen

Bij ons zijn honden welkom, betaal je niets om je hond(en) mee te nemen en zijn de tuinen allemaal omheind. Wanneer er veel chalets bezet zijn, zijn er dus ook veel honden. Als er 1 begint te blaffen kan het zeker zijn dat de rest er ook op gaat reageren en dat het een groot geblaf wordt op het park. Om onder andere dit te voorkomen, is er een parkreglement opgesteld, puur om de rust hier te bewaren en om het park schoon en veilig te houden. Dus mocht je hond blaffen, corrigeer hem dan tijdig zodat anderen hier geen hinder van ondervinden.

Aanlijnplicht op het park/zwemmen

Honden dienen te allen tijde op het park aangelijnd te zijn. Het water bij het vakantiepark is een recreatieplas voor mensen, niet voor de honden. Honden kunnen zwemmen bij de hondenstranden (zie website De Grote Rietplas in Emmen en De Zandwinplas in Nieuw Amsterdam, beide ongeveer 8 minuten rijden vanaf het park)

Uitwerpselen

Honden zijn uiteraard meer dan welkom, maar we hebben natuurlijk liever niet dat er overlast wordt bezorgd. Dat wil zeggen dat wij verwachten van je als eigenaar dat je jouw hond(en) corrigeert indien er overmatig geblaft wordt en je honden niet alleen in de tuin laat wanneer je er zelf niet bent. Op het park is het niet toegestaan je hond uit te laten, daarvoor is het bos. Mocht je hond per ongeluk toch zijn behoefte op het park hebben gedaan, dan is het verplicht om de uitwerpselen zelf op te ruimen en in de container te deponeren.

Vlooien

Elke recreant is zelf verantwoordelijk om zijn/haar honden goed te behandelen tegen vlooien zodat de chalets vlo-vrij blijven.

(Nacht)rust en overlast

Tussen 23.00 en 07.00 dient de nachtrust gerespecteerd te worden. Dit betekent onder meer geen luide muziek/geluiden

Verkeersregels op het park

De normale verkeersregels zijn van toepassing op het park. In afwijking daarvan bedraagt de maximumsnelheid op het park voor alle voertuigen 15 km/pu. Voetgangers en kinderen hebben altijd voorrang.

Barbecue

Elk chalet heeft een vuurkorf in de tuin met een rooster waarop je kunt barbecueën. De vuurkorf mag niet op de veranda geplaatst worden en moet minimaal 3 meter van het chalet blijven staan. Om het rooster te gebruiken is het verplicht om er folie omheen te doen. Hout is bij onze receptie verkrijgbaar.

 

 

Onze grootste voordelen

  • Alle chalets hebben een omheinde tuin (de meeste omheiningen zijn zelfs 1.80m hoog)
  • Maximaal 4 honden mogen gratis mee!
  • Bos op loopafstand en diverse bossen in de buurt
  • 2 hondenstranden op minder dan 10 minuten rijden
  • Alle hondenrassen zijn bij ons van harte welkom!

Betaal veilig met:

Volg onze nieuwsblaf!