Wie zijn wij?

DoerakWij zijn Jan en Eline van Maanen en zijn de trotse bezitters van 2 honden, Dalton en Doerak, 2 katten (Fifty en Poetje) en een paard (Indy). We houden dus erg veel van dieren. 

We hebben in de jaren voordat we met ons bedrijf zijn begonnen heel vaak de ervaring gehad dat het knap lastig is om met je honden naar een vakantiehuis te kunnen waar je honden ook écht welkom zijn. Hadden we eindelijk een huis gevonden, was de tuin niet omheind. Hierdoor was er niet de mogelijkheid om onze honden zonder stress alleen in de tuin te laten.         

Op een dag dachten wij: Dit moet veranderen! Een hondvriendelijke vakantie moet mogelijk zijn. En eigenlijk gaan we nog een stapje verder....De honden staan bij ons echt centraal, zij zijn onze gasten en hun baasjes mogen mee. Zo hebben we bij voorbeeld een welkomsttasje voor de honden klaar staan bij aankomst.

Zodoende zijn wij met van Maanen vakantiehuizen begonnen en we zijn heel erg trots op wat we inmiddels hiermee bereikt hebben. Een vriendschappelijk contact in de omgang met onze gasten vinden we heel belangrijk. (iedereen spreekt ons aan met "je" en "jij" en dat geldt ook andersom). We hebben allemaal een grote gemeenschappelijke liefde voor honden dus we voelen eigenlijk altijd al direct een klik met alle gasten. Wekelijks kijken we er dan ook naar uit wie we weer mogen verwelkomen en welke honden er worden meegebracht naar het park.

JanJan probeert bij zijn rondjes over het park altijd genoeg tijd te vinden om met alle gasten een praatje te maken en te vragen of alles naar wens is. Jan is ook een enorme grappenmaker (hij neemt je dus gemakkelijk in de maling). Heb je een vraag, ook al is hij nog zo speciaal, Jan probeert het voor je te regelen. 

Een heerlijk ontbijtje laten bezorgen door Jan, je chalet laten versieren voordat je aankomt, een huwelijksreis en dus een romantisch aangekleed chalet bij aankomst bij ons of gewoon een mooie bos bloemen of champagne....Jan regelt het voor je.

 

ElineEline is de spil van het bedrijf en zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed verloopt. Voor creatieve ideeën ben je bij Eline aan het goede adres. Dus wil je graag extra dingen georganiseerd zien (een gezellig hondenweekend bij voorbeeld of een gezamenlijke wandeling), leg je vraag bij haar neer.

Eline is een echt "mensen mens"....gezellig even kletsen met alle gasten, even horen of alles naar wens is of gewoon even samen koffie drinken op de wekelijkse open koffie. (jullie zijn dus allemaal van harte welkom om in onze kantine/receptie gezellig binnen te lopen voor een kop koffie.

DaltonHet hele team van ons werkt trouwens op dezelfde manier....laagdrempelig. Kom gewoon even bij ons langs, stuur ons een What's app, sms...we proberen altijd goed bereikbaar te zijn want servicegerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. De koffie staat dus altijd voor je klaar bij ons.

Heb je nu al een vraag? Stel hem gerust hoor!

Boek samen met je hond(en) je droomvakantie!

Onze grootste voordelen

  • Alle chalets hebben een omheinde tuin (sommige omheiningen zijn zelfs 1.80m hoog)
  • Maximaal 4 honden mogen gratis mee!
  • Bos op loopafstand en diverse bossen in de buurt
  • 2 hondenzwemplassen op minder dan 10 minuten rijden
  • Alle hondenrassen zijn bij ons van harte welkom!

Betaal veilig met:

Volg onze nieuwsblaf!