Boek samen met je hond(en) je droomvakantie!

Ken je mij eigenlijk al?

Ach best lastig om mezelf te omschrijven, maar als ik dan toch iets over mezelf zou zeggen is het: erg sociaal, ik ben een echte kwebbelkous en natuurlijk een hondengek en.....ik ben samen met mijn man Jan echt APETROTS op ons bedrijf.wandelende mensen van maanen vakantiehuizen

Waarom schrijf ik dit nu?

Omdat we inmiddels echt zoveel ontzettend lieve, gezellige en steeds terugkerende gasten hebben....dat ontroert me gewoon best vaak. 
Altijd wilde ik al iets voor mezelf hebben, geen baan in loondienst meer. Nou dat is gelukt! Maar dat het zo perfect past bij wat ik het allerliefste doe, namelijk met mensen contact hebben die gelijkgestemd zijn (hondenbezitters) en ook graag wandelen en eigenlijk bijna altijd dezelfde mentaliteit hebben als ik...wees gewoon maar lekker jezelf, dat is een echte MATCH MADE IN HEAVEN.

Op dit moment zijn alle chalets bezet en krijgen we dagelijks nog mensen die nu pas willen boeken en we helaas teleur moeten stellen. Das gewoon niet leuk, maar het geeft ook aan dat, tegen sommige verwachtingen van sommige mensen uit de buurt, we niet genoeg chalets kunnen hebben. Wat werd er zoal gezegd? Dat varieerde van:

  • "door alleen aan hondenbezitters te verhuren krijg je je chalets nooit vol" en
  • "dat is niet handig want nu sla je alle mensen zonder honden over" en
  • "binnen no time is het nieuwe eraf en gaan mensen weer naar andere parken toe"

Maar dat er zoveel mensen een of meerdere honden hebben die juist deze plek bijzonder waarderen, dat we altijd moeten uitbreiden om de vraag aan te kunnen. Wie had dat nou verwacht he. Wij zijn nogmaals apetrots!

Tuurlijk wist ik dat naar zo iets vraag zou zijn. Wij liepen er zelf met onze honden destijds ook tegenaan. We waren op veel plekken met onze honden niet welkom of de tuin was niet omheind of het huis was echt niet meer van deze tijd. Maar dat er inmiddels gasten uit diverse landen bij ons op vakantie komen....wauw wat een kick! We ontvangen mensen uit natuurlijk Nederland maar ook uit Belgie, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en recent zelfs mensen uit Noorwegen. (kennelijk via google translate onze website vertaald want hij is alleen in het Duits en Nederlands)

Wij gaan er zelf even heerlijk tussenuit

Over 2 dagen gaan wij (Jan en ik) zelf weer even op vakantie. Das is altijd een dubbel gevoel. Enerzijds heel erg fijn en ontspannen. Maar....we zijn er dan zelf niet om onze gasten te verwelkomen. (uiteraard hebben we een goed team die alles draaiend houdt hier hoor) Maar af en toe zou ik gewoon op twee plekken tegelijk willen zijn. Het contact met al onze gasten vind ik het allerleukste van het hele bedrijf maar veel van de wereld zien is ook een grote passie van me.  Dus we proberen het zoveel mogelijk te combineren. Bij de open koffie bij voorbeeld....zien we altijd veel van onze gasten en kletsen en lachen we vaak wat af. Maar ik probeer ook bij zoveel mogelijk workshops te zijn. Vaak maak ik wat foto's die ik dan ook weer op onze Facebook pagina zet, maar nogmaals, het contact met alle mensen is voor mij toch wel de kers op de taart.

Dus kom je bij ons en zijn Jan en ik er zelf ook, dan vinden we het heel erg leuk om iedereen te zien en te spreken.

Heb je suggesties voor ons, dan vinden we dat ook fijn om te horen. We zijn altijd op zoek naar manieren om de vakantie van gasten nog mooier en completer te kunnen maken. (zoals we recent met de LOCA zijn begonnen....weet je misschien nog niet wat LOCA is? Kijk dan eens op: https://www.vanmaanenvakantiehuizen.nl/nl/loca-workshops, ik vermoed dat je dat wel kunt waarderen.

Nou, lieve lezer ik zie of spreek je binnenkort weer. Heb je je vakantie al gepland (met of zonder je hond) dan wens ik je een heeeeeele super fijne vakantie toe.

 


BEN JIJ AL GEABONNEERD OP ONZE LEUKE NIEUWSBLAF? Klik hier om je aan te melden  Je ziet dan als eerste de leukste acties, workshops, last minutes etc.

WIL JE NOG MEER BLOGS LEZEN? Klik dan hier

 

Veel liefs,

Eline

 

 

 

Eline

terug naar overzicht

Volg onze nieuwsblaf!