Boek samen met je hond(en) je droomvakantie!

Onze nieuwe website is klaar!

Wat een klus.......maar het resultaat mag er in onze ogen wel zijn. De nieuwe website is klaar en we zijn ontzettend benieuwd wat je ervan vindt. Wil je eens een kijkje nemen en het ons laten weten? Het is nu veel makkelijker zoeken, selecteren en prijzen bekijken, maar...alle tips zijn welkom! Wil je ze plaatsen op Facebook VanMaanenVakantiehuizen

Je kunt nu ook direct zien in welke chalets 4 honden welkom zijn of welke chalets een hogere omheining hebben (1.80m) Selecteer gewoon precies waar je naar op zoek bent en onze website laat je zien welk chalet aan je voorwaarden voldoet.

Oh ja....als je een aantal chalets even wilt opslaan om later terug te bekijken...dan kun je door op de hondenpoot (op de chaletpagina bij elk chalet rechts naast de naam) te drukken, ze opslaan als favoriet en later uitsluitend je favorieten terug bekijken. We denken dat dat wel handig is.

Voortaan zal ik (Eline) regelmatig een blog schrijven over alles wat er hier op het vakantiepark gebeurt, maar ook gewoon soms bepaalde onderwerpen aansnijden waar ik zelf juist wat meer over wil weten. Er hebben zich ook een aantal gastbloggers aangemeld, dus ook zij krijgen hier een podium. (Lijkt het je leuk om ook eens een gastartikel te schrijven en ben je werkzaam in de hondenbranche, laat het ons dan graag weten)

 

 

Eline

terug naar overzicht

Volg onze nieuwsblaf!