Boek samen met je hond(en) je droomvakantie!

video
Onze grootste voordelen
 • Alle chalets hebben een omheinde tuin (een groot aantal omheiningen zijn zelfs 1.80m hoog)
 • Maximaal 4 honden mogen gratis mee!
 • Bos op loopafstand en diverse bossen in de buurt
 • 2 hondenstranden op minder dan 10 minuten rijden
 • Alle hondenrassen zijn bij ons van harte welkom!
 • Tamara Kok

  Chalet Strandleeuwerik

  Net terug van een weekje in een prachtige chalet.
  Alles was super.
  Netjes en iedereen is heel vriendelijk.
  Mijn 3 honden vonden het ook geweldig.
  Wij hebben onze vakantiebestemming gevonden en alvast geboekt voor volgend jaar.

 • Anita en Terr

  Chalet Ooievaar

  Ook deze keer hebben we weer genoten bij jullie. Deze keer in de Ooievaar. We zijn nu voor de vijfde keer geweest en hebben alweer geboekt voor Maart 2018 dan een week. We hebben nu al 4 verschillende chalets gehad en altijd is alles goed geregeld . Mocht er toch iets zijn, wordt het gelijk opgelost. Het was weer TOP . BEDANKT Eline en Jan en de rest van het Team. 

 • Irma de Clerck

  Chalet Strandleeuwerik

  Net terug van het bullenweekend. Wat hebben we het leuk gehad leuke workshops gezellig met een groep bij de griek wezen eten,prachtig huisje met een super mooi uitzicht.. hier gaan we vaker vakantie vieren...

 • Ton en Annette

  Chalet Houtduif

  Voor de eerste keer bij Van Maanen vakantiehuizen een week lang genoten,

  een leuk huisje waar onze 4 honden zich helemaal thuis voelden.

  en om de hoek een klein mooi bos waar de honden lekker konden rennen en racen.

  in een woord een top locatie als je met honden op vakantie wil.

   

Met je hond op vakantie

Als je een hond (of meerdere honden) hebt, wil je je hond ook mee kunnen nemen op vakantie toch? Bij ons kun je heerlijk op vakantie met je hond. Je hond is zeer welkom en gaat dus gewoon mee op vakantie.

Ik weet zeker dat je graag ongestoord in je tuin of in je chalet wilt zitten, zonder op te hoeven letten waar je hond is gebleven. Geen zorgen hoor, alle chalets hebben bij ons een omheinde tuin.

Er zijn inmiddels zelfs al veel chalets die een tuin hebben met een omheining van 1.80m hoog! Je trouwe viervoeter kan er dus niet ineens vandoor en hierdoor kom je zelf ook echt tot rust.

Is dit park wat voor jou?

 • Ben je een hondenbezitter?

 • Wil je een omheinde tuin voor je honden?

 • Heb je misschien meerdere honden? (maximaal 4 bij ons welkom)

 • Hou je van Drenthe of wil je Drenthe eens ontdekken?

 • Zijn jouw honden echt familieleden?

Dan weet ik zeker dat het je bij ons goed gaat bevallen! Alle chalets zijn verschillend, van basic tot erg luxe. (Zwembad, sauna, een chalet aan het water of chalets met hoge omheining).

Vanaf het park loop je zo het bos in, daar kun je al mooie wandelingen maken. Maar in de directe omgeving van het park in Erm (tussen Coevorden en Emmen, in Drenthe) zijn nog veel en veel meer prachtige wandel mogelijkheden, zowel losloopgebieden als aanlijngebieden. Wij hebben het boek "de speurneus" voor jou gemaakt. Vol met de mooiste wandelroutes in deze omgeving. Inclusief losloop/aanlijn/zwemgelegenheid, reistijd, lengte wandeling etc. Ook zijn er een aantal hondenstranden in de buurt. Voor ieder wat wils dus. En je kunt hier dus echt lange wandelingen maken.

En weet alle hondenrassen zijn hier meer dan welkom!

Kom je met je hond op vakantie naar ons? Dan moet je dit ook nog even weten:

Je hond is ONZE HOOFDGAST, maar ALLE baasjes zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Alle honden-gasten krijgen bij aankomst een leuk welkomsttasje van ons. En wie zijn wij zelf dan? Jan en Eline en natuurlijk houden wij zelf enorm van honden

Regelmatig word ons gevraagd of ook een kat of zelfs papegaai mee mag of dat alleen honden bij ons welkom zijn. Eigenlijk zijn alle huisdieren bij ons van harte welkom. Zolang je huisdier zindelijk is en de chalets netjes blijven, vinden wij het prima.

Wij verhuren chalets aan mensen die met het hele gezin willen genieten van een vakantie of weekend weg, INCLUSIEF DE HOND(EN). ALLE rassen zijn van harte welkom, wij doen niet aan discriminatie.

Heb je kinderen? Bij het bedrijf naast ons is een in-en outdoor speeltuin, ballenbak, waterskibaan en kinderpaintball (tegen betaling). In de zomer kun je daar heerlijk op het terras aan het water zitten voor een drankje of een maaltijd. Er zijn daar twee verschillende terrassen, eentje die direct naast de speeltuin en de snackbar ligt en de andere is bij de waterskibaan. Het is heerlijk om daar met uitzicht op de waterskiërs te genieten van een drankje of een lunch.

Ook kun je bij het buurbedrijf een vergunning regelen om hier te vissen. Het park ligt aan een mooie grote waterplas en er is een speciaal soort vis eiland gemaakt met een aantal visstekken voor bij voorbeeld karpervissen.

Op het park zelf is geen winkeltje maar alle supermarkten zijn op 5 minuten rijden van het park in Sleen en Nieuw Amsterdam.

Op de pagina chalets kun je alle chalets vinden met bij elk chalet de tarieven, beschikbaarheid en foto's. 
Er zijn inmiddels al heel veel baasjes en honden hier geweest, wil je weten wat hun ervaringen zijn? En ben je geïnteresseerd in onze inmiddels wel beroemde rasweekenden? Hier kun je meer over de rasweekenden

Kom jij dit jaar op vakantie met je hond bij ons?

Fijne vakantie!

 


 

Volg onze nieuwsblaf!